Liever huren? Ook dat kan bij dé Feestwinkel van Ede!

Soms heb je feestartikelen maar eenmalig nodig of slechts één keer per jaar, zoals Sinterklaaskostuums of Carnavalskostuums. Waarom zou je het dan kopen, als je het net zo makkelijk voordelig kunt huren? FeestGarant biedt veel verschillende verkleedkostuums aan voor verhuur, waardoor je altijd voorzien bent van een leuke outfit zonder een grote investering te hoeven doen. Feestverhuur Ede.

Verhuur feestkleding

Voor alle jaarlijkse evenementen, themafeesten en verkleedfeesten kun je bij FeestGarant aan ruim assortiment aan feestkleding huren. Een greep uit ons assortiment:

✔ Sinterklaaskostuums en Pietenkleding;
✔ Kerstmankostuums;
✔ Paashaaskostuums;
✔ Carnavalskleding;
✔ Halloweenkostuums;
✔ Discokostuums;
✔ Piratenkostuums;
✔ Oktoberfestkleding.

Online feestkleding huren

Via de webshop van FeestGarant kun je gemakkelijk online feestkleding huren. Deze kun je thuis laten bezorgen of op komen halen in de feestwinkel in Ede. Wil je liever eerst passen voordat je een keuze maakt? Al onze beschikbaar feestkleding voor verhuur hangt ook gewoon bij ons in de winkel, zodat je rustig kunt kijken welke outfit het meest in de smaak valt. Feestverhuur Ede.

Abraham- of Sarah-pop huren in Ede

De 50e verjaardag van vrienden of familie is een ontzettend bijzonder moment. Een halve eeuw oud, dat mag groots gevierd worden! Het is traditie om op de verjaardag een grote Abraham-pop of Sarah-pop voor het huis te zetten. Geen tijd om zelf een pop in elkaar te knutselen? Bij onze winkel in Ede kun je een opblaasbare Sarah- of Abraham-pop van 3,5 meter hoog huren. Na reserveren kun je hem op komen halen in Ede en heel gemakkelijk zelf opzetten. De enorme opblaaspop is een echte aandachtstrekker waardoor de hele buurt zal weten: hier is er één jarig! Feestverhuur Ede.

Voor de verhuur van feestkleding en voor het huren van Abraham- en Sarah-poppen ben je bij FeestGarant aan het juiste adres. We helpen je graag verder in onze winkel in Ede of in de webshop.