Ballondecoraties kopen in Ede?

Bij een feestje horen natuurlijk ballonnen. Maar gewone ballonnen zijn ook maar saai, en daarom kun je bij onze feestwinkel in Ede terecht voor prachtige ballondecoraties! Van heliumballonnen tot ballonpilaren en bijzondere cadeauballonnen: wij helpen je om op te vallen met unieke feestdecoraties. Ballondecoraties Ede.

Ballonnenbogen en ballonnenpilaren in Ede

Ballondecoraties zoals ballonnenbogen en ballonnenpilaren zijn uitermate geschikt voor grotere feesten en partijen zoals bruiloften en jubilea. Maar ook bij kleinere feesten zoals bedrijfsborrels en verjaardagen zijn het echte sfeermakers! Je kunt zelf de kleuren kiezen voor je ballondecoratie, waardoor je hem helemaal kunt afstemmen op de overige feestversieringen en de gelegenheid. We hebben onder andere ballonpilaren met harten, cijfers (voor bijvoorbeeld verjaardagen en jubilea) en ballonbogen in de vorm van een hart.

Ballondecoratie op maat

Heb je zelf andere ideeën voor ballondecoraties? Het kan zijn dat jouw versieringwensen anders zijn dan de standaardopties die wij aanbieden. Het is mogelijk om een ballondecoratie op maat te laten maken, bijvoorbeeld voor je bruiloft of een babyshower. Wat je ideeën ook zijn: we kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Via de webshop kun je contact opnemen met onze feestwinkel in Ede. Ballondecoraties Ede.

Heliumballonnen en folieballonnen bestellen in Ede

Heliumballonnen zijn onmisbaar op feestjes. Het mooie aan heliumballonnen is dat ze zelf in de lucht blijven hangen. In onze feestwinkel hebben we meer dan 40 verschillende heliumballonnen op voorraad in allerlei kleuren en opties. Zo hebben we ook mooie metallicballonnen en heliumballonnen voor verjaardagen. Ballonnen kunnen ook erg leuk zijn als cadeautje, bijvoorbeeld onze folieballonnen voor o.a. de volgende thema’s en gelegenheden:

✔ Verjaardagsballonnen;
✔ Frozen-ballonnen;
✔ Smileys;
✔ Cijferballonnen;
✔ Disneyprinsessen;
✔ Geslaagdballonnen;
✔ Bruiloften;
✔ Hartenballonnen;
✔ Mickey Mouse-ballonnen;
✔ Welkom thuis-ballonnen;
✔ Babyshowers.

Cadeauballonnen

Echt een uniek cadeau geven? In onze feestwinkel in Ede kunnen wij een cadeauballon voor je vullen. Alle cadeaus tot een breedte van 13 centimeter kunnen wij in een grote, feestelijke ballon stoppen voor je. Om bij het cadeau te komen moet de ontvanger de enorme ballon doorprikken, wat extra leuk is als je bijvoorbeeld ook confetti in de ballon laat stoppen. Met een cadeauballon trek je zeker de aandacht op een feestje en geef je de ontvanger een cadeau om nooit te vergeten. Ballondecoraties Ede.

Voor al je ballondecoraties zien we je graag bij FeestGarant, dé ballonspecialist van Ede en omstreken!