Feest of evenement in Ede? Start met een ballonnenboog!

Organiseer je binnenkort een feest of evenement in Ede? Dan moet je natuurlijk ook nadenken over de feestversiering. Je kan natuurlijk aan de slag met ballonnen, slingers en confetti, maar een beetje standaard is dat wel. Echt laten zien dat er feest is? Dat doe je met een ballonnenboog!

Ballonnenboog bestellen Ede

Onze winkel in Ede verkoopt niet alleen enorm veel feestartikelen, maar levert ook de mooiste ballondecoraties. Wij maken al jarenlang ballonnenbogen, ballonpilaren en andere ballonversiering. Jouw ballonnenboog kun je online heel makkelijk zelf ontwerpen, waardoor je van tevoren al precies weet hoe je ballondecoratie eruit komt te zien en of hij past bij je feestlocatie en/of thema.

Ballonnenboog voor bruiloft

Een ballonnenboog is altijd een geliefde versiering voor bruiloften en trouwfeesten. Ze staan namelijk supervrolijk en zijn aan ieder bruiloftsthema aan te passen. Deze rechts is bijvoorbeeld gemaakt van schitterende, gouden ballonnen en staat bij de ingang van een trouwlocatie in regio Ede. Alle gasten weten waar ze moeten zijn en zijn direct in een feestelijke stemming. Jouw ballonnenboog hoeft natuurlijk niet bij de ingang van de feestlocatie te staan, maar kan ook voor je (ouderlijk) huis, als backdrop voor de ceremonie of binnen ter versiering van de feestzaal.

Ballonnenboog voor bedrijven

Je hebt ze, ook in Ede, vast al weleens gezien: winkeliers met een prachtige ballonnenboog voor de deur! Zo’n boog trekt alle aandacht van langslopende mensen en is niet alleen leuk als je wat te vieren hebt als bedrijf, maar ook gewoon om een normale zaterdag eens wat extra flair te geven. Een ballonnenboog kun je laten maken in precies de kleuren van jouw bedrijf, waardoor hij ook nog eens bijdraagt aan je merkidentiteit. Ontwerp hem zelf in onze online tool en wij bezorgen hem voor de deur. Supermakkelijk!

Bekijk hier enkele voorbeelden!

Geplaatst in Ballonnen en getagd met , , , , , , , , , , , , , .

Eén reactie

  1. Wij hadden er 1tje voor de verjaardag van mijn zoontje en hij voelde zich helemaal jarig!!

Reacties zijn gesloten.