Carnavalskleding shoppen in Ede?

Het leukste feest van het jaar staat weer voor de deur! 2018 beginnen we goed met een vroeg carnaval. Hoewel Ede natuurlijk traditioneel geen carnavalsstad is, weten we als geen ander hoe je een goed feest moet bouwen. Op zoek naar carnavalskleding in Ede?

Feestwinkel Ede heeft het grootste assortiment carnavalskleding van Ede en omgeving. Onze gevarieerde collectie carnavalskleding beslaat tientallen thema’s, zoals boerderij, hawaii, leger,  piraten en politie. Je vindt altijd wel wat leuks dus! Carnavalskleding Ede kun je online bestellen.

Als je liever rustig wil rondkijken tussen de kostuums en wat wil passen, kun je langskomen in onze fysieke winkel voor carnavalskleding in Ede. In ons gloednieuwe pand kun je alles uitproberen en jouw ideale carnavalskostuum uitzoeken! Ook kun je hier je kostuum compleet maken met de leukste feestartikelen en -accessoires.

Carnavalskleding Ede

Behalve carnavalskleding kun je bij onze winkel in Ede en in onze webshop vele accessoires vinden voor bij je kostuum. Wat dacht je van een stoere nepbaard of -snor voor bij je cowboykostuum? Een kleurrijke boa, een bijpassende hoed, een feestmasker of een pruik? Met een pruik kruip je helemaal in de huid van een ander. We hebben heel veel verschillende soorten, dus bij iedere carnavalskleding Ede vind je wel een matchende pruik. Van ‘gewone’ pruiken met blond, bruin of zwart haar en vlechten of een staart tot de gekste, kleurrijke afrokapsels en glitterpruiken! Voor verschillende carnavalskostuums hebben we specifieke pruiken die helemaal in style zijn, zoals een hippepruik, piratenpruik of een indianenpruik.

Op zoek naar carnavalskleding Ede? Kom langs in onze winkel of shop HIER online je outfit bij elkaar bij Feestwinkel Ede.

Ga je helemaal voor een complete verkleedpartij met carnaval? We hebben diverse soorten cosmetica en schmink om je helemaal onherkenbaar te maken. Van nepgebitten tot nepwonden en gekleurde lenzen: hoe ver ga jij?

Geplaatst in Feestartikelen en getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , .

2 reacties

Reacties zijn gesloten.