Sweet Sixteen versiering voor een onvergetelijke verjaardag!

Je zestiende verjaardag is het eerste grote mijlpunt dat je bewust meemaakt in je leven. Traditiegetrouw wordt het dan ook groots gevierd, want je staat nu echt op het punt om volwassen te worden. Zeker voor meisjes is de zestiende verjaardag eentje waarvoor alles uit de kast getrokken wordt. Vier of organiseer jij binnenkort een Sweet Sixteen? Met deze Sweet Sixteen versiering zorg je voor een spetterend feestje.

Sweet 16 ballonnen

Op zoek naar Sweet Sixteen versiering? Dan begin je natuurlijk met Sweet 16 ballonnen. Koop gewone ballonnen in stoere kleuren (zwart, goud, zilver, donkerroze) met een speciale sweet 16-opdruk of versier de feestlocatie met een feestelijk trosje heliumballonnen.

Ook leuk: folieballonnen in goud, zilver, blauw of roze in de vorm van cijfers. Zo kun je zelf een enorme ’16’ ophangen of neerzetten.

Wil je het nóg grootser uitpakken? Gebruik ballonnenbogen of ballonpilaren als Sweet Sixteen versiering. Bij een ballonpilaar kun je er zelfs voor kiezen om de topballon te vervangen door cijferballonnen, zodat er een prachtige ’16’ bovenop de stijlvolle pilaar prijkt. Je kunt zelf de kleuren en het design samenstellen.

Slingers als Sweet Sixteen versiering

Feestwinkel Ede heeft een heleboel verschillende soorten Sweet Sixteen-slingers. Veel terugkerende kleuren zijn zwart, roze, zilver en goud, maar je kunt zelf een design kiezen dat bij jou of de jarige past. Zowel vlaggenlijnen als letterslingers en crêpeslingers zijn ideaal om je huis of feestlocatie mee te versieren voor een Sweet 16-feestje!

Andere Sweet Sixteen versiering

Alles van top tot teen versierd voor het grote feest? Bestel bij feestwinkel Ede ook kartonnen Sweet 16-servies waaronder bekertjes en bordjes. Ook servetten, spiraalslingers, sjerpen, tafelkleden, en bestek kunnen helemaal in stijl.

Ook superleuk voor een Sweet 16-feestje: photoprops! Selfies en groepsfoto’s worden één en al pret met deze leuke fotoaccessoires. Bij Feestwinkel Ede vind je een heleboel verschillende soorten setjes.

Geplaatst in Feestartikelen en getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

3 reacties

  1. Hoi mijn beste vriendin wordt binnenkort 16 hebben jullie deze spullen ook in de winkel?

Reacties zijn gesloten.