Dit zijn de beste pietenpakken en Sinterklaas kostuums!

De pepernoten liggen weer in de winkel en de Sinterklaasfolders liggen in de brievenbus: het is eindelijk weer zover! Er is niets leukers dan een lach toveren op de gezichten van kinderen door Sinterklaas of Zwarte Piet te spelen. Zoek je een Zwarte Pietenpak of Sinterklaas kostuum? We hebben de beste voor je op een rijtje gezet.

1. Sinterklaas kostuum compleetsinterklaas kostuum kopen bestellen sinterklaas spelen

Dit complete Sinterklaas pak is ontzettend populair. Hij is compleet met habijt, mijter, mantel, stola en cape, maar is wel zeer voordelig van prijs. Met dit Sinterklaaspak ben je van top tot teen Sint (behalve de staf en baardstel) voor maar €189,00.

2. Sinterklaas mantel luxe Sinterklaas pak mantel kostuum kopen

Deze superluxe Sinterklaas mantel is van hoge kwaliteit. Geen polyester, maar hoogwaardig katoen-fluweel. De cape is kort van model en valt half over de schouders. Om het Sinterklaas kostuum helemaal af te maken heeft dit Sinterklaas pak ook een bijpassende mijter. Een waardevolle investering (€420,00) waar je jarenlang Sinterklaas mee kunt spelen.

3. Rood Pietenpak voor kinderenpietenpak kind zwarte piet spelen

Dit knalrode Pietenpak van maar €24,95 is perfect voor kinderen (zowel jongens als meisjes) die graag Zwarte Piet willen spelen. Het Zwarte Pietenpak is gemaakt van zacht velours en wordt geleverd met broek, jasje, baret en veer. Exclusief Pieten pruik.

4. Pietenpak volwassenen kopenpietenpak kopen zwarte piet spelen

Dit mooie blauwe Pietenpak voor volwassen is gemaakt van zacht verlours. Voor €29,99 heb je een compleet Zwarte Pieten pak met broek, vest, baret en veertjes. Het enige wat er dan nog ontbreekt is een pietenmaillot en een pietenpruik!

5. Sinterklaas- en Pietenpak accessoiresmijter sinterklaaskostuum sinterklaaspak kopen

Geen Sinterklaas kostuum is compleet zonder mijter, Sinterklaasring, en de baard van Sinterklaas.

En Zwarte Piet spelen gaat niet zonder Pietenpruik, gouden oorbellen, Pietenkraag en strooizak! Deze mooie accessoires maken jouw Sinterklaaskostuum of Pietenpak helemaal compleet. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasses, afhankelijk van welke kwaliteit je zoekt.

Pietenpak of Sinterklaaskostuum kopen

Zwarte Pieten pakken en Sinterklaas kostuums zijn verkrijgbaar in allerlei prijsklasses. De ene is gemaakt van goedkopere materialen dan de ander, dus het is belangrijk om te weten wat je nodig hebt. Hoef je maar één keer Sinterklaas of Zwarte Piet te spelen? Dan kun je makkelijk een goedkoper kostuum nemen. Wil je een Sinterklaas- of Pietenpak aanschaffen die je jaren kunt gaan gebruiken, dan kun je beter gaan voor de wat duurdere kostuums. Deze blijven, dankzij de hoogwaardige stoffen, jarenlang mooi en bruikbaar.

Op zoek naar meer feestartikelen?

Geplaatst in Feestartikelen en getagd met , , , , , , , , , , , , , , , .

2 reacties

  1. Veel plezier gehad van mijn pietenpakje!!!! Volgend jaar weer. Hopelijk dan wel weer zonder gezeur over de schmink =]

Reacties zijn gesloten.