Feestartikelen en versiering voor babyshower

Hoera, er is een kleine in aantocht! Het fenomeen ‘babyshower‘ is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Enkele weken (soms nog langer van tevoren) voordat het kleintje arriveert, organiseren vrienden en familie een feestje voor de aanstaande moeder. Over-de-top feestversiering is daar een vast onderdeel van! Babyshower versiering.

Babyshower versiering

Wordt het een jongen of een meisje, of is dat nog even een verrassing? Onze feestartikelen voor babyshowers zijn traditioneel in het roze en blauw. Als je nog niet weet wat het wordt, kun je kiezen om feestversiering in beide kleuren te gebruiken. Babyshower-vlaggenlijnen, -ballonnen, -rietjes, -slingers, -servetten, -bordjes, en -foliebalonnen zorgen voor een feest in stijl.

Babyshower organiseren

Ga je een babyshower organiseren? Vergeet dan, naast feestartikelen en versiering, niet te denken aan grappige spelletjes met babythema. Nepbaby’s, poepluiers, babyhapjes… het hoort er allemaal bij. En natuurlijk wordt de aanstaande moeder overladen met cadeautjes voor de kleine!

Babyshower-feestartikelen en -versiering bestellen bij Feestwinkel Ede

Geplaatst in Ballonnen, Feestartikelen en getagd met , , , , , , .

2 reacties

Reacties zijn gesloten.