Schmink in alle kleuren en tinten bestellen

Schmink nodig voor een (kinder)feestje, toneel, theater, evenement of cosplay? We hebben meer dan 100 verschillende kleuren schmink van uitstekende kwaliteit die je heel gemakkelijk online kunt bestellen.

Schmink in alle kleuren en tinten bestellen

Verschillende huidtinten, goud, groen, rood, zwart, wit, brons, glitter, groen. blauw: alle denkbare kleuren professionele schmink hebben wij in ons assortiment. Ook verkopen wij schminksetjes met een aantal basiskleuren (rood-wit-blauw, legerkleuren, clownsschmink en diverse grimaspalletten). Uiteraard verkopen wij ook schmink die gebruikt kan worden voor zwarte pieten, kleurenpieten, stroopwafelpieten, kaaspieten en alle andere soorten pietjes.

Allergievrije schmink

Wij verkopen onder andere Superstar Schmink en Grimas-schmink. Superstar schmink wordt in Nederland geproduceerd en voldoet aan de Europese richtlijnen. Het bevat geen parabenen en parfum en is niet op dieren getest. De schmink van Grimas zijn zo goed als vrij van chemische middelen. Hierdoor is de kans op een allergische reactie uiterst klein. Dat betekent dat je zorgeloos kunt schminken. De meeste soorten schmink zijn bovendien op waterbasis, waardoor ze heel gemakkelijk weer te verwijderen zijn.

Schminkbenodigdheden

Voor het mooi en zorgvuldig aanbrengen van schmink heb je sponsjes en kwastjes nodig. We hebben verschillende penselen en sponzen in ons assortiment, die je samen met je gekozen schmink kunt bestellen. Ben je mooi in één keer klaar! Ook alle andere feestartikelen die je nodig hebt kun je in onze shop vinden.

Schmink in alle kleuren en tinten bestellen: schminksetjes, Superstar-schmink en Grimas-schmink!

Geplaatst in Feestartikelen en getagd met , , , , , , , , .

2 reacties

  1. Beste Feestwinkel Ede,

    Voor Dutch Comic Con ben ik opzoek naar schmink. Maar het probleem is dat ik van de meeste soorten uitslag krijg. Hebben jullie hier wat voor?

  2. Beste Floris,

    Wij verkopen schmink van het merk Grimas en Superstar. Deze schminken zijn van uitstekende kwaliteit. Je zou één van deze twee merken eens kunnen proberen. 🙂

Reacties zijn gesloten.