Ballonnenboog huren goedkoop

Op zoek naar een goedkope ballonnenboog om te huren in omgeving Gelderland? Wij verzorgen al jaren de mooiste en voordeligste ballonnenbogen van provincie Gelderland.

Met klanten uit Otterlo, Harskamp, Barneveld, Ede, Veenendaal, Wageningen, Amersfoort, Arnhem, Tiel, Rhenen en Renkum zijn wij een toonaangevend bedrijf in ballondecoraties. Een ballonnenboog huren goedkoop kost bij ons maar € 89,00 inclusief BTW.

Bestel bij ons een ballonnenboog voor je bruiloft, bedrijfsfeest of themafeest. Wij werken uitsluitend met de beste ballonnen en feestelijke designs die geheel naar jouw wensen zijn aangepast. Op deze manier wordt het een ware eyecatcher op jouw feest!

Het kan zijn dat je iets anders zoekt dan een standaard ballonnenboog. Geen probleem! Wij helpen je graag om deze te realiseren. Je kunt bij ons ballonnenbogen op maat laten maken, bijvoorbeeld voor een geboorte, baby shower, Abraham, Sarah of een evenement. In overleg met jou kijken we naar de mogelijkheden en geven je een passend advies. Ook voor overige ballondecoraties zoals ballonpilaren en heliumballonnen ben je bij ons aan het juiste adres.

Op onze speciaal ontwikkelde ballonnenwebsite kun je je eigen ballonnenboog geheel samenstellen met je favorieten kleuren. Zo kun je gelijk zien hoe de ballonnenboog eruit komt te zien Mix en match nu!

Geplaatst in Ballonnen, Verhuur en getagd met , , , , .

5 reacties

  1. Jullie zijn niet duur en de ballonnenboog ziet er prachtig uit. Wij hadden de ballonnenboog zeker 3 dagen staan en hij zag er nog mooi uit. Er was maar 1 ballon kapot gegaan ?

  2. Wij hadden een ballonnenboog van jullie op onze bruiloft. Prachtig! Stond ook heel erg mooi in de trouwfoto’s. 🙂

  3. Er staan ontzettend veel mooie opties bij. Gaaf dat ze ook in bijzondere vormen te maken zijn.

  4. Hoi Sandra, Fijn dat het een prachtige dag geworden is en blij dat jullie tevreden waren, daar doen we het voor!

Reacties zijn gesloten.