Heliumballonnen kopen Ede

Wist je dat je bij ons in de feestwinkel heliumballonnen kunt kopen al vanaf 1 stuks? De heliumballonnen hebben wij op voorraad in iedere gewenste kleur en kun je al vanaf 1 stuks afhalen. Tijdens openingstijden kun je de winkel bezoeken en de heliumballonnen afhalen op het moment wanneer het jou het beste uitkomt. Hou wel rekening met het feit dat heliumballonnen 12 uur goed blijven en dus op dezelfde dag als het feestje opgehaald moeten worden. Vanaf € 50 besteding kunnen we ook afspreken buiten openingstijden! Heliumballonnen kopen Ede.

Heliumballonnen bestellen en laten bezorgen op locatie

Het kan natuurlijk zijn dat je liever de heliumballonnen besteld en laat bezorgen op locatie, ook dat kan bij ons. Geef je bestelling telefonisch, in de winkel, per email of online aan ons door, en wij zorgen ervoor dat de heliumballonnen op de afgesproken tijd en locatie bezorgt worden. Ook hier geldt dat de ballonnen altijd op dezelfde dag van het feest bezorgt moeten worden. Bezorging mogelijk bij bestellingen vanaf € 25. Heliumballonnen kopen Ede.

Kies hier je favorieten kleuren van je heliumballonnen!

Geplaatst in Ballonnen en getagd met , , , , , , , .

6 reacties

  1. Jullie hebben echt mooie heliumballonnen hoor. Ik heb ze bij jullie in Ede voor mijn moeder gehaald was een verassing 🙂 xxx

  2. Dag Anoniempje 🙂

    Bedankt voor je reactie. Klopt, wij hebben hele mooie ballonnen in iedere gewenste kleur. Je moeder zal vast blij verrast zijn geweest!

  3. He die locatie ken ik! Die witte heliumballonnen op de foto is bij kasteel Hoekelum in Ede Bennekom toch?? Mijn zus is daar ook getrouwd!

  4. Hoi Jacy, dat klopt! Wij hebben bij Hoekelum heliumballonnen bezorgd voor een bruiloft. Het zijn mooie witte, metallic heliumballonnen.

Reacties zijn gesloten.