Sinterklaas kostuum huren in Ede

Sinterklaas is hét feest voor jong en oud en vinden wij de leukste periode van het jaar. Misschien wilt u zich dit jaar wel verkleden voor uw kinderen of voor kinderen in de buurt. Dan kunt u bij ons in de feestwinkel een prachtig Sinterklaas kostuums huren. Ook vindt u bij ons een ruim assortiment Sinterklaas benodigdheden, zoals baarden, handschoenen, pruiken, mijters, de gouden staf, schmink en nog veel meer. Sinterklaas kostuum huren in Ede.

Sinterklaas kostuum huren? Op tijd reserveren!

Naast onze collectie professionele Sinterklaas kostuums voor de verkoop kunt u ook een Sinterklaas kostuum huren in Ede bij ons in de feestwinkel. Het kostuum bestaat uit een:

✔ mantel;
✔ habijt (onderjurk);
✔ mijter;
✔ staf;
✔ handschoenen;
✔ ring;
✔ baardstel (pruik,baard, snor)

Wilt u er zeker van zijn dat u tijdens Sinterklaas een kostuum kunt huren, dan is op tijd reserveren wel noodzaak, omdat er elk jaar weer veel mensen zijn die gebruik maken van onze verhuurservice. Tevens is het huren van prachtige Pietenpakken ook mogelijk bij ons. Neem contact met ons op voor meer informatie! Sinterklaas kostuum huren in Ede.

Lees hier meer..

Geplaatst in Verhuur en getagd met , , , , , .

3 reacties

  1. Wij hebben bij jullie in Ede een Sinterklaas kostuum gehuurd en deze was echt prachtig! Alles zat er bij en ook nog eens een mooi baardstel.

Reacties zijn gesloten.