Ballonnenboog bestellen Ede

Een ballonnenboog misstaat nooit en laat zien dat je iets te vieren hebt, persoonlijk of als bedrijf. De ballonnenbogen die wij leveren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit ballonnen. Ballonnenboog bestellen Ede.

Een ballonnenboog bestellen in Ede doe je bij FeestGarant

Wij voorzien al jaren de meest uiteenlopende feestjes van ballonnenbogen en weten precies wat er komt kijken bij het plaatsen van een perfecte boog. Bruiloften, openingen, jubileums, presentaties, geen enkele opdracht is ons te gek. Wij verzorgen de boog in de stijl die u kiest, op de manier die u wilt, op de plek en het tijdstip waarop u hem nodig hebt, en tegen een prijs die past bij uw budget. Surf snel naar FeestGarant voor meer informatie over het bestellen van een ballonnenboog in Ede! Ballonnenboog bestellen Ede.

Mix en Match hier je eigen ballonnenboog!

Geplaatst in Ballonnen en getagd met , , .

7 reacties

  1. Beste Rick,

    Bedankt voor je berichtje. De kosten voor een ballonnenboog op locatie in Ede bedraagt € 89,00 incl. BTW.

  2. Via deze weg wilde wij jullie bedanken voor de levering van de prachtige ballonnenboog afgelopen zaterdag in Ede. Als wij jullie konden beoordelen met een cijfer is dat zeker een 10! Nogmaals bedankt.

  3. Boogje heeft zeker 2 weken bij ons in de winkel gestaan. Ballonnen en service van uitstekende kwaliteit dus!

  4. Beste Fam. J.K. Vermeulen,

    Hartelijk dank voor jullie reactie en meer dan positieve beoordeling!

Reacties zijn gesloten.